VÅRT TEAM

Bestill time

Stålverksvegen 73, 4100 Jørpeland

Follow us

Katalin JANI

Katalin JANI

Tannlege, Spesialist i endodonti (rotfyllinger)

Katalin har 19 års erfaring med pasienter ( ble utdannet i 2001 og er ferdig utdannet spesialist ved UiO våren 2019). Hun har jobbet i Jørpeland i 7 år (2009-2016). Medlem av Norsk Tannlegeforening, Norsk Endodonti Forening, European Endodontic Society.

Osiris Miriam POWELL

Osiris Miriam POWELL

Tannlege, Spesialist i kjeveortopedi (tannregulering)

Attila CSILLIK

Attila CSILLIK

Spesialist i oral kirurgi og oral medisin

Oral kirurgen jobber både ved Stavanger Universitetssykehus (SUS) og Forus tann- & kjeveklinikk i tillegg til deltidsoppdraget hans ved tannklinikken vår. Attila utfører alt innen oral kirurgi, inkludert implantatbehandlinger.
Sigmund RØNNEBERG

Sigmund RØNNEBERG

Tannlege

Sigmund er hos oss flere ganger hver måned for å utføre hovedsakelig protetiske arbeider. Han lager også CEREC kroner, også kalt “tenner på timen”, dvs.  hel-keramiske kroner som vanligvis blir ferdige på et besøk. Tannlege med godkjenning for innsetting av implantatprotetikk på trygdens regning.
Lejla BEGANOVIC

Lejla BEGANOVIC

Tannpleier

Lejla har en bachelorgrad i tannpleie fra Høgskolen i Innlandet, avdeling Elverum.

Hun begynner hos oss i 100% stilling 1. Juli 2020. Medlem i Norsk Tannpleierforeningen.

Agnieszka SEROKA

Agnieszka SEROKA

Spesialist assistent oral kirurgi og kjeveortopedi

Agnieszka, har 18 års erfaring som tannhelsesekretær. Hun har jobbet 14 år hos allmenntannleger, 3 år hos kjeveortoped og 2 år hos oralkirurg.

Katja BECKFELD

Katja BECKFELD

Assistent

Katja har over 26 års erfaring som assistent. Hun har jobbet på forskjellige private klinikker både i Tyskland og i Norge.

Beata NOSAL

Beata NOSAL

Medarbeider

Peter LUGOSSY

Peter LUGOSSY

Daglig leder

Peter er utdannet i medie- og kommunikasjonsprogrammet i Gävle og filosofi programmet ved Uppsala Universitet 1996. I tillegg har han tatt videre utdanning i økonomistyring og markedsføring ved BI i Oslo. Han har erfaring i IT system implementasjoner ved store sykehus og i seinere tid innen rekruttering i helse sektoren.

Neeraj KASBEKAR

Neeraj KASBEKAR

Spesialist i kjeve- og ansiktsradiologi

Neeraj har 9 års erfaring med pasienter (ble utdannet i 2009) Jobbet 6 år i Kristiansund (som allmenntannlege) og tok spesialistutdanningen for kjeve- og ansiktsradiologi ved UiO 2015-18. Neeraj bidrar til vår virksomhet fra Trondheim og gir oss radiologisvar på undersøkelser foretatt her på klinikken med vår CBCT maskin. Medlem av Norsk Tannlegeforening, Norsk Forening for Kjeve- og Ansiktsradiologi og European Academy of Dentomaxillofacial Radiology.