BEHANDLINGER

Bestill time

Stålverksvegen 73, 4100 Jørpeland

Follow us

Behandlinger

ÅRLIGE KONTROLLER

Ved en årlig undersøkelse blir tennene undersøkt med sonde/speil, og det tas vanligvis to røntgenbilder. Tannstein blir fjernet, og tennene pusses for missfarging. Det gis forebyggende veiledning vedrørende begynnende tannhull og tannkjøttsykdommer.

KRONER & BROER

I en kronebehandling fjernes gamle fyllinger i tannen, og det som er igjen av tannen omformes. Deretter tas avtrykk før den omformede tannen dekkes med en midlertidig krone. Kronens farge og form tilpasses individuelt, slik at sluttresultatet blir pent.

TANNREGULERING

Ryfylke har aldri hatt tannregulering, men dette måtte vi bare endre på. Vi ønsker å bidra til hele regionen gjennom å gjøre det enkelt å starte og gjennomføre behandlingen for barna og ungdom i relativ nærhet til hjemmet og skolen. Vi har kompetansen som behøves for å behandle voksne også. Meld gjerne interesse via telefon eller skjema lengre ned på siden.

ROTFYLLING

For beste resultat, benytter klinikken det nyeste ZEISS Extaro 300 mikroskopet for alle rotfylling behandlinger. Vi ønsker å kutte reisetid, ventetid og ikke minst behandlingstid for våre pasienter ved å tilby denne spesialistkompetansen i nærområdet.

ORAL KIRURGI

TANNPLEIER

3D røntgen diagnostikk